Wat kunnen we 
voor jou doen?

Wij denken met je mee

Catering on hold

Liefste klanten en vrienden,

Ten gevolge van een ongeval en bijhorende revalidatie, moeten we met spijt in ons hart meedelen dat we momenteel niet in staat zijn om cateringdiensten te leveren, feesten en evenementen te organiseren. Herstel is momenteel onze hoogste prioriteit, en we hopen dat jullie begrip hebben voor deze uitdagende situatie.

Helaas moeten we jullie ook laten weten dat we dit jaar geen afhaalmenu met Kerst kunnen aanbieden.

Bedankt voor jullie steun en vertrouwen. We houden jullie op de hoogte van eventuele updates en kijken met hoop en enthousiasme uit naar de mogelijkheid om volgend jaar weer voor jullie klaar te staan. Voor eventuele vragen of verdere informatie kan je ons bereiken via info@geniet-catering.be.

Hartelijk dank voor uw begrip.

Met warme groeten,

Geniet.

Contacteer ons

Wil je van jouw zakelijk event of privéfeest een culinaire totaalbeleving maken? Volledig op maat van jouw wensen en feestplannen? Contacteer ons!

Geniet.

info@geniet-catering.be

T: 0472 10 44 59

Kiezelstraat 136, Godsheide
BE 0666 556 482

* verplichte velden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van onze catering concepten, afhaalconcepten zoals onze barbecue pakketten en feestelijke menu’s? Schrijf je dan hier in. 

Geniet - Catering & Homecooking by Stephanie
Catering & homecooking by Stephanie

“Geniet er maar van!”

“Na een fijne en jarenlange samenwerking met brasserie De Zwaan in Godsheide, en later met Zwaan Catering, zette ik het cateringverhaal verder onder de naam Geniet. En dat is meteen mijn missie in 1 woord! 

Met Geniet. wil ik mijn klanten volledig ontzorgen bij het organiseren van een event of feestje. Zodat zij puur kunnen genieten van het samenzijn en het samen eten met hun gasten.

Geniet. is voor mij meer dan catering, het is de totaalbeleving.”

Stephanie

Werken bij Geniet.

Geniet Catering is regelmatig op zoek naar enthousiaste collega’s met een passie voor catering en gastvrijheid. Is een flexi job of studentenjob in de keuken of bediening iets voor jou? Stuur ons dan een mailtje!

BBQ By Geniet. op Zomerterras De Zwaan

Zondag 22 augustus (17u tot 21u30) serveren we onze heerlijke BBQ op gezellige Zomerterras van Brasserie De Zwaan in Godsheide. 

Eet je graag mee? Reserveer alvast jouw plaatsje op het Zomerterras aan €30 per persoon.