Culinair genieten
op maat

Daar dienen wij voor

Cateringconcepten op maat

Geniet. zorgt voor een cateringconcept geheel op maat van jouw wensen en plannen. Weet je al wat je wenst te serveren, of heb je nog geen idee? Wij denken met je mee en stellen je een ruim aanbod aan mogelijkheden voor. Wat denk je van een walking dinner, een menu of een buffet, een barbecue … ? Enkele van onze basisconcepten kunnen je alvast inspireren.

Het Geniet. Kerstmenu

Wil je thuis heerlijk genieten met Kerstmis? Wat dacht je van een feestmenu van Geniet.? Afhalen of leveren kan op 24 en 25 december. Bestellen kan tot 20 december 19u.

Het Geniet. Kerstmenu

Wil je thuis heerlijk genieten met Kerstmis? Wat dacht je van een feestmenu van Geniet.? Afhalen of leveren kan op 24 en 25 december. Bestellen kan tot 20 december.

Geniet Catering & Homecoming
Meergangen menu

Uitgebreid tafelen

Samen met je gasten neem je rustig de tijd om uitgebreid te tafelen.  Je gasten komen niets te kort met ons meergangen menu. Bekijk hieronder de voorbeeldmenu’s ter inspiratie waar al menig klanten van gesmuld hebben. Wil je graag wat anders of wat meer op tafel zetten? Geen probleem, wij denken met je mee en stellen een menu op maat samen. 

Geniet - Catering - Walking Dinner
Dat loopt gesmeerd

Walking dinner

En walking dinner is sociaal, spontaan en origineel. Je gasten kunnen vrij gesprekken aanknopen met de andere aanwezigen terwijl ze genieten van de geserveerde hapjes en gerechtjes. 

Het walking dinner wordt samengesteld op maat van jouw wensen met keuze uit diverse koude en warme hapjes, hoofdgerechten en nagerechten. Wij zorgen uiteraard ook voor de bediening zodat jij alleen maar moet genieten en je mengen onder de gasten.

Geniet - Catering & Homecooking - Easy BBQ
Light my fire

BBQ by Geniet.

Zin in een zonnig feestje of event met de heerlijke geur van de barbecue? Geniet. zorgt voor alles!

Wij komen naar je thuis en steken voor jou de BBQ aan! We voorzien de kok en de bediening, de logistiek, een professionele barbecue en de tafelbenodigdheden.

Wij hebben een ruim aanbod barbecue gerechten met vlees, vis, gevogelte, kreeft, salades, sauzen… en stellen voor jou een BBQ op maat samen… We will light your fire!

Geniet - Catering & Homecooking - Easy BBQ
Geniet Catering & Homecoming - Easy BBQ
Afhaal en levering

Easy BBQ

De zon schijnt, de vogeltjes fluiten… en de barbecue gaat aan!

Kijk je er naar uit om je barbecue aan te steken? Wij maken het je graag gemakkelijk met het Easy BBQ concept. Dat is een ruim aanbod aan barbecue pakketten met vlees, vis en kreeft, salades, sauzen en praktische toebehoren die je kan afhalen of laten leveren easy dus! 

Stel je barbecue pakket samen op onze bestelsite, steek de barbecue aan… en smullen maar!

Geniet - Catering & Homecooking - Easy BBQ
Barbecue

Easy BBQ

De zon schijnt, de vogeltjes fluiten… en de barbecue gaat aan!

Wij hebben een ruim aanbod aan barbecue pakketten met vlees, vis en kreeft, salades, sauzen en praktische toebehoren. Wij komen naar je thuis en steken voor jou de BBQ aan! We voorzien de kok en de bediening, een professionele barbecue en de tafelbenodigdheden … easy!

Onze Easy BBQ gerechten zijn ook beschikbaar voor afhaal of levering! Stel je barbecue pakket samen via onze bestelsite.

Geniet - Catering & Homecooking
uitgebreid KOUD Buffet

Verfijnd koud buffet

Scampi’s, vitello tonnato, zalm, carpaccio, beenham, pastasalade, sashimi van tonijn, parmaham meloen, sauzen, brood, … Laat je gasten naar hartelust smullen van ons uitgebreid en verfijnd koud buffet. De gerechten zijn steeds seizoensgebonden en kunnen dus variëren. Wil je een buffet op maat? Dat kan natuurlijk ook!

Geniet - Catering & Homecooking
Italiaans koud buffet

La bella Italia

Prosciutto, Mortadella, calamares, vongole, bruschetta, vitello tonnato, focaccia, pasta pesto, burrata, salsa verde, risotto, polpo, porchetta, Ricotta, Mascarpone, Mozzarella, pizza … Klinkt dit als Italiaanse muziek in de oren? Ruik je de heerlijke kruiden en proef je de smeuïge olijfolie? Wij nemen je mee naar de zuiderse zon met ons uitgebreid Italiaans koud buffet. Jong en oud zal er van smullen.

Geniet Catering & Homecoming - Gins&Twins
exclusieve ginbar

Cocktailbar

Prikkel de zintuigen van je gasten en creëer een toffe en losse sfeer met onze cocktailbar! We hebben een uitgebreid aanbod aan cocktails

We serveren ook onze eigen gin: Gins&Twins. Dit is een heerlijk frisse gin, gedistilleerd van exotische Buddha Fingers of Buddha’s hand, een aromatische citrusvrucht. Wij zorgen voor de bar, de bediening en de borrelnootjes!

Geniet - Catering - Brunchbox
Afhaalgerechten

Geniet bij je thuis

Wij voorzien feestmenu’s voor Kerstmis, Nieuwjaar, Valentijn, Pasen, Moederdag, Vaderdag, … om thuis van te smullen. In de lente en de zomer kan je onze Geniet BBQ bestellen om af te halen of te laten leveren.

 

Contacteer ons

Klaar om te genieten?

Wil je van jouw zakelijk event of privéfeest een culinaire totaalbeleving maken? Volledig op maat van jouw wensen en feestplannen? Daar dienen wij voor!

Stel ons je vraag of doe ons je wildste feestplannen uit de doeken in een eerste vrijblijvend gesprek.