Jouw uniek moment

Daar dienen wij voor

Jouw professionele partner in catering en homecooking

Geniet. tovert je zakelijk event of privéfeest om tot een culinaire totaalbeleving. Wij denken met je mee, stellen je een concept voor en werken dit tot in de puntjes uit, volledig op maat van jouw wensen en feestplannen. Zo kan jij, samen met je gasten, genieten van een piekfijn feest of event, puur en zorgeloos! Daar dienen wij voor!

Jouw uniek moment

Privéfeesten

Een verjaardag, babyborrel of babydrink, communie, lentefeest, familiefeest, vrijgezellen, huwelijk of jubileum… het zijn de mooie momenten waar je volop van wilt (of eerder MOET) genieten!

Laat daarom de organisatiepresentatie en bediening over aan Geniet. Weet je nog niet wat je wilt serveren? Geen probleem, wij denken met je mee en ontwerpen een culinair concept op maat. We verzorgen jouw feest tot in de puntjes! Zo kan jij puur en zorgeloos genieten met familie of vrienden.

Waar is de keuken?

Homecooking

Organiseer je een feestje bij je thuis? Maar wil je niet de hele tijd in de keuken staan en heen en weer lopen? Wat als je gewoon kan aanschuiven bij je gasten aan tafel en je van niets iets moet aantrekken? Geniet. kookt bij je thuis, zorgt voor alles, van materiaal tot presentatie, van bediening tot afwas! Weet je nog niet wat je wilt serveren? Wij helpen je graag verder en werken een concept op maat uit. Het enige wat jij moet doen is genieten van het eten en je gezelschap … en ons vertellen waar de keuken is!

We komen ter zake

Business events

Organiseer je een businessmeeting, bedrijfsfeest, pensioenfeestje, opendeurdag, presentatie of openingsreceptie? Wij denken met je mee, ontwerpen een culinair totaalconcept op maat en regelen alles tot in de puntjes. Zodat jij, samen met je collega’s, werknemers, klanten of partners, kan genieten en focussen op wat belangrijk is voor je bedrijf of zaak.

Geniet. is de professionele cateringpartner die je zoekt en geeft je evenement een culinaire boost!

Geniet - Catering - Walking Dinner
Geniet - Catering & Homecooking - Easy BBQ
Geniet at home

Afhaal BBQ en feestmenu's voor thuis

De zon schijnt, de vogeltjes fluiten… en de barbecue gaat aan! Wij hebben een ruim aanbod aan barbecue pakketten met vlees, vis, kreeft, salades, sauzen en praktische toebehoren.

Mag het iets meer zijn met Kerstmis, Nieuwjaar, Valentijn, Pasen, Moederdag, Vaderdag, … ? Ontdek dan onze feestmenu’s om samen van te genieten.

Je kan onze barbecuepakketten en gerechten afhalen of laten leveren bij je thuis op zaterdag en zondag.

Onze service

zorgeloze beleving

Geniet. zorgt voor de volledige organisatie van jouw event of feest, van materiaal tot presentatie, van bediening tot afwas. Zodat jij alleen maar moet genieten!

pure Catering

Ons aanbod bestaat uit enkele basisconcepten: recepties, walking dinners, buffetten, menu's, broodjeslunches, ... maar we werken ook geheel op maat!

unieke Locaties

Wij verzorgen jouw culinair feest of event waar je maar wilt: een feestzaal op locatie, op de werkvloer, bij je thuis of op één van onze partnerlocaties.

Totaalconcept

Wij luisteren naar jouw ideeën, wensen en plannen voor je feest of event. We denken met je mee en creëren een culinair totaalconcept, volledig op maat!

Jouw feestje of event, op maat en tot in de puntjes uitgewerkt.

Daar dienen wij voor

Contacteer ons

Klaar om te genieten?

Wil je van jouw zakelijk event of privéfeest een culinaire totaalbeleving maken? Volledig op maat van jouw wensen en feestplannen? Daar dienen wij voor!

Stel ons je vraag of doe ons je wildste feestplannen uit de doeken in een eerste vrijblijvend gesprek.

BBQ By Geniet. op Zomerterras De Zwaan

Zondag 22 augustus (17u tot 21u30) serveren we onze heerlijke BBQ op gezellige Zomerterras van Brasserie De Zwaan in Godsheide. 

Eet je graag mee? Reserveer alvast jouw plaatsje op het Zomerterras aan €30 per persoon.